Canada: Copil de 3 ani dat dispărut într-o pădure, găsit teafăr după 3 zile (VIDEO)

Canada: Copil de 3 ani dat dispărut într-o pădure, găsit teafăr după 3 zile (VIDEO)
Captură Video - Global News

Un băiat în vârstă de trei ani, dat dispărut acum trei zile într-o pădure din Ontario, Canada, a fost găsit „în viață și bine”, informează Global News.

Copil din Canada, salvat după ce s-a pierdut într-o pădure

Familia se plimba prin pădure duminică și, la un moment dat, părinții n-au mai văzut copilul lângă ei. Au alertat autoritățile și, de atunci, sute de angajați și voluntari au fost pe urmele băiatului.

Micuțul Jude Leyton a fost găsit trei zile mai târziu, dormind în apropierea unui iaz cu castori, la aproximativ un kilometru de locul în care se pierduse. A fost văzut de patru salvatori care se aflau acolo într-o altă misiune/

Canada: Copil de 3 ani dat dispărut într-o pădure, găsit teafăr după 3 zile

”Descoperirea” a fost făcută la doar o oră după ce Poliția a anunțat că reduce numărul de agenți implicați în operațiunea de căutare terestră.
Băiatul era sănătos, în ciuda circumstanțelor, fapt pe care un purtător de cuvânt al poliției l-a catalogat drept „un lucru incredibil”.

„A băut puțină apă, nu au fost probleme în sensul ăsta, și l-au putut duce la paramedici. Ce putem spune cu siguranță e că era bine îmbrăcat pentru vremea de afară. Avea geacă de iarnă și un pulover greu de lână. Cizmele încă îi erau în picioare. Așa că, date fiind aceste ”ajutoare”, s-a descurcat destul de bine”, a declarat un agent implicat în operațiune.