Candidatul PNL la Primăria Brăila, Lucian Căprariu: ‘Edilul PSD se laudă că în mandatul său McDonalds a deschis un fast-food în oraș’

Candidatul PNL la Primăria Brăila, Lucian Căprariu: 'Edilul PSD se laudă că în mandatul său McDonalds a deschis un fast-food în oraș'

Lucian Căprariu, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Brăila, îl apostrofează pe primarul în funcția, PSD-istul Marian Dragomir, care ‘se laudă că în mandatul său McDonalds a deschis un fast-food în oraș’.

Lucian Căprariu, candidat la fotoliul de edil al Brăilei: Primarul PSD se laudă că în mandatul său că McDonalds a deschis un fast-food în oraș

„Primarii în funcție din țară care mai cer încă o dată voturile cetățenilor își promovează reușitele din mandat. Unii se laudă cu construcția unui stadion, alții cu construcția unui spital și chiar cei mai puțin norocoși tot prezintă un drum, un parc, ceva cu care să-i convingă pe cetățeni să le mai ofere încă o dată încrederea. La Brăila însă, după îndelungi cugetări, primarul Marian Dragomir de la PSD ne-a anunțat triumfător că în mandatul său s-a deschis un restaurant Mc Donalds în oraș”, spune Lucian Căprariu, candidatul susținut de liberali la Primăria Brăilei.

Lucian Căprariu este de părere, că după 1990, Brăila a fost condusă exclusiv de primari și șefi de Consilii Județene ‘incompetenți.

‘Mulți dintre ei erau și foarte hoți, drept dovadă că unii au fost condamnați pentru corupție în urma unor dosare deschise de DNA. Cu toate acestea, Dragomir este primul primar în funcție din Brăila, și probabil din toată țara, care se laudă că în timpul mandatului său de 4 ani în orașul condus de el, o firmă privată a deschis un restaurant fast-food”, îl ironizează Căprariu.

Căprariu: Administrațiile incompetente și corupte au ținut aceste orașe în subdezvoltare

Situația este deopotrivă comică și tragică, spune acesta. Pe de o parte actualul primar e ținta glumelor, pe de altă parte nu există performanță administrativă, iar oamenii se zbat în continuare în sărăcie.

‘Pe de o parte, un astfel de primar nu poate fi decât ținta glumelor. Pe de altă parte, cazul ne amintește încă o dată că în toată România nu există nici măcar un singur primar de la PSD care să fi făcut performanță administrativă. Orașe precum Bacău, Constanța, Craiova sau Brăila au un potențial economic uriaș, însă administrațiile incompetente și corupte au ținut aceste orașe în subdezvoltare”, explică Căprariu.

Candidatul susținut de PNL mai spune și ultima glumă auzită, și care circulă de câteva zile printre brăileni.

„Dacă votăm Dragomir, e posibil ca în următorul mandat la Brăila să vină și Burger King”, afirmă Căprariu.

Lucian Căparariu este candidatul susținut de PNL pentru Primăria Brăila. În 2016, acesta a obținut un mandat de consilier local municipal din postura de candidat independent, însă, dupa doi ani, a fondat „Brăila Nouă”.

„Lumea trebuie să vină la vot! După 30 de ani de PSD, vedem prea multă lume cu capul în jos. Lumea nu mai vine la vot! Vin clienții lor, cei pe care-i păcălesc cu o asfaltare și cu luminițe de Crăciun. Dacă le avem, oamenii nu vor mai putea să se uite la stele, iar stelele pentru noi sunt normalitatea într-o societate civilizată. Îi chemam să vină la vot! Daca lumea vine la vot, s-a terminat cu aceștia care de 30 de ani conduc Brăila”, a declarat Căprariu, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei conferințe de presă, potrivitdebraila.ro.