Cardi B le-a dat cu FLIT! Motivul INCREDIBIL pentu care artista a refuzat să cânte la Super Bowl

Cardi B le-a dat cu FLIT! Motivul INCREDIBIL pentu care artista a refuzat să cânte la Super Bowl
Foto: Cardi B / Intagram

Super Bowl pare să se lovească de un val de refuzuri din partea artiştilor americani, care nu doresc să cânte la show-ul din 2019.
Ultima pe această listă este Cardi B. Solista de 26 de ani a fost invitată să cânte alături de Maroon 5, trupa care va concerta în pauza finalei NFL, însă aceasta a declinat oferta.

Potrivit gsp.ro, deși circulau zvonuri privind pretențiile financiare exagerate, undeva la un milion de dolari, reprezentanții lui Cardi B. au anunțat că artista refuză participarea deoarece este solidară cu Colin Kaepernick.

Cântăreaţa declarase anterior că, dacă va fi invitată de NFL, va spune „nu” cât timp liga de fotbal american refuză să îi ofere din nou un contract jucătorului.

Din cauza scandalului în care este implicat Kaepernick, organizatorii au găsit cu greu artiști pentru concertul din pauza finalei de pe 3 februarie 2019.
Rihanna a refuzat şi ea invitația, din același motiv.

Rapper-ul Travis Scott ar fi acceptat să cânte, dar presa americană scrie că Jay-Z ar încerca să-l convingă să renunțe la spectacol.

Colin Kaepernick (31 de ani) a declanșat un val de proteste în NFL în 2016, când a ales îngenuncheze în timpul imnului SUA pentru a trage un semnal de alarmă în privința abuzurilor rasiste din țară.

În martie 2017, el a rupt contractul cu San Francisco 49ers și nu şi-a mai găsit apoi echipă.
La finalul anului trecut, jucătorul a dat în judecată liga de fotbal american, acuzând o conspirație între patronii cluburilor, care nu îl mai vor în NFL din motive politice. Cazul se va judeca anul viitor.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 21.00