Cât costă hainele pe care le poartă Volodimir Zelenski de la începutul războiului. Prețul ținutei, incomparabil mai ieftin decât geaca lui Vladimir Putin

Cât costă hainele pe care le poartă Volodimir Zelenski de la începutul războiului. Prețul ținutei, incomparabil mai ieftin decât geaca lui Vladimir Putin
Imagine de la vizita pe care a efectuat-o premierul britanic Boris Johnson în 9 aprilie 2022 la Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Foto: Hepta.ro / Abaca Press / ABACA

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a devenit cunoscut în întreaga lume după izbucnirea războiului din Ucraina, iar vestimentația sa este deja celebră. Încă de la începutul invaziei, liderul de la Kiev este mereu îmbrăcat sport, cu tricou, pantaloni, geacă și îmbrăcăminte sport, transmite Ziare.com.

Cât costă hainele pe care le poartă Volodimir Zelenski de la începutul războiului din Ucraina

Despre vestimentația liderului ucrainean a vorbit recent și un jurnalist, care a indicat că Volodimir Zelenski poartă pantaloni, jachetă și pantofi Alif Green. Potrivit postării publicate de ziarist pe Twitter, președintele Ucrainei poartă o geacă de 12 euro și o pereche de pantaloni de 32 de euro.

„Fură-i aspectul”, a scris jurnalistul.

Tricoul poate fi achiziționat în schimbul sumei de 6 euro, în timp ce adidașii costă 61 de euro.

Practic, ținuta lui Volodimir Zelenski costă 110 euro, într-un contrast total cu cea aleasă de omologul său rus, Vladimir Putin, la manifestația pro-război care a fost organizată în Federația Rusă pentru a marca opt ani de la anexarea ilegală a Peninsulei Crimeea.

Liderul rus purta o geacă produsă de Loro Piana. Pe site-ul oficial al firmei, ea este afișată la un preț de vânzare de peste 1,4 milioane de ruble, adică în jur de 12.800 de euro.

„E rușinos din punct de vedere uman. Grupul din care face parte Loro Piana a făcut deja toți pașii necesari pentru a se distanța și a fi solidar cu pozițiile europene față de tragedia umană pe care o trăim” , a declarat Pier Luigi Loro Piana, potrivit tylaz.net.

„Cred că haina purtată de Putin a fost cumpărată cu mult timp în urmă, dar cred că acestea sunt probleme minore în comparație cu tragedia unui război. Ca firmă, suntem complet solidari cu pozițiile grupului LVMH. Este clar de ce parte am ales să fim. Nu mă simt vinovat pentru acea geacă purtată pe scenă, dar cred că Putin ar trebui să reflecteze asupra masacrului pe care îl comite asupra poporul ucrainean”, a mai spus Loro Piana.

Urmăriți B1TV.ro și pe