Cât timp trebuie să aștepți înainte de a răspunde la un mesaj trimis de persoana de care te-ai îndrăgostit? Un specialist a oferit răspunsul

Cât timp trebuie să aștepți înainte de a răspunde la un mesaj trimis de persoana de care te-ai îndrăgostit? Un specialist a oferit răspunsul
Foto: independentfemme.com

Cât de mult trebuie să aștepți înainte de a răspunde la un mesaj primit de la persoana de care te-ai îndrăgostit? La această întrebare a răspuns Daniel Post Senning, autorul cărții „Manners in a Digital World”, pentru Business Insider.

Mulți îndrăgostiți s-au confruntat cu această problemă. Dacă răspundeau prea repede, puteau părea chiar disperați, iar dacă răspundeau prea târziu, puteau lăsa impresia că nu le pasă. Senning oferă o soluție pentru toți cei loviți de săgeata lui Cupion: regula generală este să răspundă între una și trei ore după ce au primit mesajul.

„Dacă cineva te atrage, nu te juca cu mintea acelei persoane”, este sfatul lui Senning.

Totuși, regula nu este una strictă. De exemplu, cu cât te vezi mai des cu cineva, cu atât mai mult acea persoană se aşteaptă să îi răspunzi mai repede la mesaje. Pe de altă parte, dacă abia ai început să te vezi cu cineva nu ar trebui să te aştepţi ca persoana respectivă să îţi răspundă imediat la mesaje.

„Dacă simţi că este persoana potrivită pentru tine, poţi încălca regulile!”, este încurajarea autorului.

Daniel Post Senning lucrează pentru Emily Post Institute, care publică ghiduri de etichetă încă din anii 1940.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe