Ce se află în masca unui elev după 2-3 ore de purtat la ore? Un cadru didactic atrage atenția

Ce se află în masca unui elev după 2-3 ore de purtat la ore? Un cadru didactic atrage atenția
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

La doar patru zile de la începerea anului școlar, un cadru didactic atrage atenția specialiștilor de a verifica ce se află, totuși, sub masca elevilor obligați să o poarte pe tot parcursul orelor.

Oana Moraru spune că nu instigă la nepurtarea măștii, însă a constatat că după doar 2-3 ore, sub măști se află o sursă adevărată de bacterii.

„Nu instig la nepurtarea măștii în școli. Le purtăm, le schimbăm, nu e ușor, asta e viața, ne conformăm…

E bine totuși să meargă niște medici, oameni de știință…ceva…la o școală oarecare și să se uite ce e în masca unui copil de 6-9 ani după 2-3 ore de purtat la clasă, mers pe holuri, la baie, jucat un pic afară, vorbit cu prietenii etc.
Eu m-am uitat, că a trebuit să le amintim să și le schimbe și m-am lămurit: transpirație, muci, salivă, adică toate chestiile unui copil normal adunate bine la un loc, respirate și re-respirate pentru nu știu câtă vreme și cu nu știu ce impact, că nu sunt specialist.

Până atunci însă, de-abia aștept la postarea asta comentariile pline de ură, inteligență, atotcunoaștere, zeflemea, dispreț, recomandări, învățăminte, aluzii, acuze și alți muci d-ăștia ai conștiinței voastre de feisbuc”, scrie cadrul didactic pe pagina sa de Facebook.

Tags:
Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților