Cel mai neglijent părinte: A scăpat căruciorul în care se află copilul exact pe scările rulante (VIDEO)

Cel mai neglijent părinte: A scăpat căruciorul în care se află copilul exact pe scările rulante (VIDEO)

Imagini incredibile într-un mall din China, unde neglijenţa unui părinte era aproape să provoace o tragedie, arată B1TV. În imagini se observă cum tatăl scapă căruciorul exact în momentul în care scara rulantă se află în funcțiune. Copilul cade pe treptele de metal ale scării.

Din fericire, bebeluşul a suferit doar câteva vânătăi şi se află în afarea oricărui pericol. Clipul a ajuns viral pe reţelele sociale, iar internauţii nu au ezitat să critice comportamentul iresponsabil al parintelui.

Cel mai neglijent părinte: A scăpat căruciorul în care se află copilul exact pe scările rulante

#DIRECT_ONE_0aep1p#

Tags:
Ultima oră
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)