Cel puțin 12 persoane au murit în urma unor focuri de armă într-o bază a forțelor navale din Washington

Cel puțin 12 persoane au murit în urma unor focuri de armă într-o bază a forțelor navale din Washington
UPDATE 22:23: Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa în incidentul armat care a avut loc luni în complexul Marinei americane Navy Yard din Washington, a anunţat primarul capitalei SUA, Vincent Gray, în...

UPDATE 22:23: Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa în incidentul armat care a avut loc luni în complexul Marinei americane Navy Yard din Washington, a anunţat primarul capitalei SUA, Vincent Gray, în cursul unei conferinţe de presă.

UPDATE 18:15  Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite în atacul comis luni la baza navală din Washignton.

UPDATE 17.25 Cel puţin cinci persoane, inclusiv doi agenţi de poliţie, au fost împuşcate în incidentul armat produs într-o unitate a Forţelor Navale din Washington, anunţă autorităţile americane.

Un bărbat a deschis focul de armă, luni, într-o unitate a Forțelor Navale americane din Washington, trăgând cel puțin trei focuri, potrivit unor surse citate de CNN.

Din primele informații, o persoană ar fi fost rănită.

Suspectul este căutat de poliție și de FBI, fiind vorba cel mai probabil de un angajat al Marinei americane.

Personalului din unitatea militară i s-a ordonat să se adăpostească, fiind vorba de circa 3.000 de persoane angrenate în cadrul forțelor navale de la Washington Navy Yard.