China: Copil de 3 ani cântăreşte 60 de kg

China: Copil de 3 ani cântăreşte 60 de kg
Lu Hao, din China, are doar trei ani, dar cântăreşte deja 60 de kg, de cinci ori mai mult decât un copil de vârsta lui, anunţă news.yahoo.com. Tatăl copilului, Lu Yuncheng, spune că un meniu obişnuit al...

Lu Hao, din China, are doar trei ani, dar cântăreşte deja 60 de kg, de cinci ori mai mult decât un copil de vârsta lui, anunţă news.yahoo.com.

Tatăl copilului, Lu Yuncheng, spune că un meniu obişnuit al băiatului, constă în trei boluri de orez.

“Apetitul lui este atât de mare încât poate mânca trei boluri de orez la o masă, chiar mai mari decât al meu sau al mamei sale”, a spus bărbatul.

Suprinzător, Hao era subponderal când s-a născut, cântărind 2,6 kg, dar a început să se îngraşe rapid de la vârsta de trei luni.

Părinţii băiatului spun că au supravegheat atent dieta lui, dar mama susţine că dacă nu îi dau de mâncare, plânge încontinuu. Hao este atât de greu încât mama lui nu îl poate ridica.

“Hao urăşte să meargă, iar mama lui îl duce în fiecare zi la grădiniţă cu o motocicletă. Nu au fost niciodată “persoane atât de grase” în familiile noastre”, a spus tatăl.

Părinţii sunt îngrijoraţi în privinţa sănătăţii băiatului, şi l-au dus la mai mulţi medici, în speranţa că va deveni mai slab. Însă doctorii au spus că nivelul hormonilor este normal, şi nu îşi dau seama de ce băiatul este atât de mare.

Pentru a-l determina pe Hao să facă mai mult sport, familia a instalat un mic teren de baschet în curtea casei, şi îl duc deseori să înoate în râul din localitate, dar se pare că exerciţiile îi o şi mai mare poftă de mâncare şi ajunge în acest fel să ia mai mult în greutate.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)