Clipe dramatice în Bucureşti, în noaptea de Revelion! Pompierii au intervenit de urgenţă!

Clipe dramatice în Bucureşti, în noaptea de Revelion! Pompierii au intervenit de urgenţă!

Pompierii au fost nevoiţi să intervină în noaptea de Revelion la un bloc din sectorul 6, după ce balconul unui apartament a luat foc!

Martorii susţin că incendiul a izbucnit din cauza artificiilor, care ar fi fost lansate necontrolat de la un alt apartament. Vecinii au sunat repede la 112, iar pompierii s-au deplasat imediat la faţa locului, pentru a stinge focul.

Se pare că proprietarii apartamentului al cărui balcon a luat foc nu erau acasă. Din fericire, nu au fost raportate victime. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu acel balcon.

În general, artificiile sunt interzise

Folosirea artificiilor de către persoane care nu sunt autorizate s-o facă este interzisă. O prevedere legală care nu i-a oprit pe români să se bucure, totuși, de exploziile de lumină și culoare.

Focurile de artificii n-au mai fost la fel de grandioase ca în anii trecuți, dar totuși n-au lipsit. N-au fost în piețele centrale, în prezența a zeci de mii de oameni, dar s-au înălțat totuși peste blocuri, cartiere, privite de milioane de ochi din spatele ferestrelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)