CNN a difuzat imagini cu victimele presupusului atac chimic din Siria (VIDEO)

CNN a difuzat imagini cu victimele presupusului atac chimic din Siria (VIDEO)
CNN a difuzat, sâmbătă, imagini video cu persoane suferind de convulsii ori copii morți, posibile victime ale atacurilor cu armce chimice din 21 august din Siria, imaginie ajungând și pe mâna congresmanilor...

CNN a difuzat, sâmbătă, imagini video cu persoane suferind de convulsii ori copii morți, posibile victime ale atacurilor cu armce chimice din 21 august din Siria, imaginie ajungând și pe mâna congresmanilor americani.

Șiruri de cadavre de copii și adulți, aliniate pe podeaua unei încăperi, sunt surprinse în cele 13 înregistrări video prezentate în exclusivitate de CNN, care nu garantează autenticitatea lor din surse independente.

Într-o altă înregistrare, un bărbat care are convulsii este în prim cadru, un altul care încearcă să-şi readucă la viaţă copilul, altul care îl spală pe faţă pe un micuţ, în timp ce pe fundal se aud strigăte.

Aceste imagini au fost prezentate unui grup mic de senatori de către administraţia Obama, care a afirmat în faţa Comisiei pentru Serviciile de informaţii din Senat că prezintă scene surprinse după atacurile chimice din 21 august, afirmă CNN. Oficialii din cadrul administraţiei au declarat că au numeroase motive să creadă că aceste imagini sunt autentice, potrivit CNN.

Imagini de la presupusul atac chimic din Siria

Embed:
 
Imagini cu victimele presupusului atac chimic din Siria

Embed: