Cod galben de ploi torențiale pentru 19 regiuni din Bulgaria

Cod galben de ploi torențiale pentru 19 regiuni din Bulgaria
O avertizare de cod galben pentru ploi torenţiale a fost emisă pentru 19 regiuni din Bulgaria, inclusiv pentru capitala Sofia, conform Institutului Naţional pentru Meteorologie şi Hidrologie. În unele zone...

O avertizare de cod galben pentru ploi torenţiale a fost emisă pentru 19 regiuni din Bulgaria, inclusiv pentru capitala Sofia, conform Institutului Naţional pentru Meteorologie şi Hidrologie.

În unele zone precipitaţiile ar putea ajunge până la 35 de litri pe metrul pătrat. Excepţie face litoralul bulgar al Mării Negre, care va avea parte de vreme frumoasă.

Autorităţile le recomandă cetăţenilor să evite călătoriile în următoarele zile, întrucât vremea rea se va menţine şi duminică.

Sudul şi centrul Bulgariei  se vor confrunta cu precipitaţii şi mai abundente mâine, atunci când o avertizare cod portocaliu va intrea în vigoare.

Ultima oră
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)