Coliziune între un avion şi un vehicul de transport de bagaje, pe un aeroport din Rusia

Coliziune între un avion şi un vehicul de transport de bagaje, pe un aeroport din Rusia
Foto: themoscowtimes.com

O coliziune minoră între un avion aparţinând companiei aeriene ruse Ural Airlines şi un vehicul de transport de bagaje s-a produs pe aeroportul de la Ekaterinburg, în vestul Rusiei,  informează AFP.

La bordul avionului nu se afla niciun pasager în momentul impactului. Avionul a decolat către Moscova cu două ore întârziere.

„Serviciile tehnice ale aeroportului şi companiei au verificat aeronava. Nu au depistat avarii care să ameninţe securitatea zborului”, a afirmat Dmitri Tiuştin, directorul pentru comunicare al Aeroportului Kolţovo de la Ekaterinburg.

Christophe de Margerie, preşedintele-director general al grupului petrolier francez Total, a murit luni, într-un incident similar, după o coliziune între avionul de tip Falcon la bordul căruia se afla şi un utilaj de deszăpezire, pe aeroportul moscovit Vnukovo.

Anchetatorii au denunţat marţi „neglijenţa criminală” a conducerii Aeroportului Vnukovo.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”