CORONAVIRUS| A apărut un nou simptom al COVID-19

CORONAVIRUS| A apărut un nou simptom al COVID-19
foto: Pixabay

Oamenii de ştiinţăau descoperit prezenţa unui nou simptom specific celor infectaţi cunoulcoronavirus.

De asemenea, au aflat că unii oameni continuă să aibă simptome luni întregi, chiar și cei care au suferit inițial o infecție ușoară. Acum, experții în sănătate susțin că ar putea exista un nou simptom înfricoșător legat de virus, precum pierderea auzului.

Meredith Harrel, o femeie din SUA, a povestit cum ar fi început să aibă probleme cu auzul la una dintre urechi, dându-și seama ulterior că nu mai aude deloc, potrivit News Yahoo.

O săptămână mai târziu, femeiaa făcut testul pentru coronavirus, fiind confirmată pozitiv. Unul dintre doctorii care s-au ocupat de ea a precizat că acest simptom are legătură cu infecția cu SARS-CoV-2.

„A fost ca și cum cineva ar fi aprins un întrerupător”, a spus ea.

În urma unui studiu, cercetătorii au descoperit că 13% din 138 de persoane care au fost externate din spital au raportat modificări ale auzului. De asemenea, 233 de persoane din 1.567 de supraviețuitorii Covid-19 au precizat că au suferit de tinitus, țiuitul în ureche.

Ultima oră
08:57 - Diana Șoșoacă cere să îi fie prezentate „toate dovezile științifice care atestă existența virusului”
08:57 - Alexandru Rafila îl critică pe Florin Cîțu: Mă aşteptam la nişte soluţii de sănătate publică, nu la anchete în care dânsul se anchetează singur să vedem de ce nu a făcut nimic
08:32 - Dan Barna face scandal după ieșirea de la guvernare: „România a ajuns cel mai mare donator de vaccinuri din Europa”
08:31 - Klaus Iohannis va participa la congresul PNL: „Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă” / Ce spune președintele despre ultimele declarații ale lui Ludovic Orban
08:28 - Klaus Iohannis, mesaj categoric la Adunarea Generală ONU. Susține vaccinarea obligatorie anti-COVID, pentru anumite categorii profesionale
08:23 - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante “îngrijorătoare” ale coronavirusului
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz