CORONAVIRUS| Vestea cutremurătoare pe care a primit-o un bolnav de COVID-19, după ce s-a trezit din comă: „Am fost dărâmat”

CORONAVIRUS| Vestea cutremurătoare pe care a primit-o un bolnav de COVID-19, după ce s-a trezit din comă: „Am fost dărâmat”

În urma infecţiei cu noul coronavirus, un asistent medical din Ţara Galilor a stat două săptămânii în comă, iar când s-a trezit a primit o veste care l-a zdruncinat de-a dreptul.

David Courtney- Williams, în vârstă de 49 de ani, fusese diagnosticat pozitiv cu COVID-19 în martie, iar starea sa s-a agravat imediat intrând în comă indusă pe 27 martie. Când şi-a revenit, a aflat că soţul său, în vârstă de 56 de ani se stinsese din viaţă cât timp el a stat în comă, potrivit Wales Online.

„Am fost dărâmat, pur și simplu. Nici măcar nu puteam să țin singur telefonul. Eram atât de slab. Îmi amintesc doar că mă gândeam «ce vrei să spui că Steven a plecat?» Când am fost internat, Steven nu avea simptome. Avea bolile lui, dar două săptămâni mai târziu, când m-am trezit, mi s-a spus că a plecat, iar asta a fost devastator”, a povestit îndurerat David.

Bărbatul a fost nevoit să organizeze înmormântarea soţului său chiar înainte să înceapă recuperarea medicală. Faptul că a stat timp de două săptămâni în comă i-a afectat destul de mult organismul, trebuind să învețe să meargă din nou.

Acesta a mărturisit că încă îi amorţesc picioarele, deși a trecut o jumătate de an de atunci.

Acum, David s-a întors în spitalul Singleton, din Swansea, unde lucrează ca asistent medical.

Tags: