Criza ECONOMICĂ adâncită în Venezuela! Au fost ARESTAȚI patru brutari care au folosit făină să facă dulciuri în loc de pâine

Criza ECONOMICĂ adâncită în Venezuela! Au fost ARESTAȚI patru brutari care au folosit făină să facă dulciuri în loc de pâine
Foto: VICE News

Președintele Venesuelei Maduro a fost ferm și a spus că va lua măsuri împotriva brutăriilor din Caracas care folosesc făină ca să facă dulciuri în loc de pâine, având în vedere criza economică cu care se confruntă țara, potrivitvice.com.

Autoritățile venezuelene au arestat săptămâna trecută patru brutari pentru că au făcut prăjituri și alte dulciuri din făină de grâu, o resursă care a devenit un lux din cauza crizei economice. În urma arestărilor, mai mulți inspectori și soldați au fost trimiși în control prin cele șapte sute de brutării din Caracas, că această resursă a națiunii e folosită pentru pâine, și nu pentru produse de lux precum prăjiturile sau pateurile.

Maduro a amenințat că va transforma brutăriile vinovate de astfel de nereguli în brutării de stat.

Administratorul costurilor și prețurilor din Venezuela, Karlin Granadillo, a făcut ieri o declarație în care a explicat că doi dintre brutarii arestați foloseau prea multă făină pentru produsele de patiserie populare în Venezuela. Ceilalți doi brutari au fost închiși pentru că folosiseră făină expirată pentru a face prăjituri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)