Cum a reacționat minorul agresat de Cristiano Ronaldo la meciul cu Everton:„Nu vreau să-l mai văd niciodată!”

Cum a reacționat minorul agresat de Cristiano Ronaldo la meciul cu Everton:„Nu vreau să-l mai văd niciodată!”
Primul socio român din istoria lui Real Madrid, Marian Spânu, a povestit despre latura secretă a lui Cristian Ronaldo, în cadrului unei emsiuni.

Sâmbătă, după ce Manchester United a pierdul meciul cu Everton, atacantul portughez Cristiano Ronaldo, nu și-a stăpânit nervii, iar la ieșirea de pe teren, a lovit cu putere mâna unui adolescent.

Băiatul care încerca să filmeze cum piciorul sportivul sângera, a scăpat dispozitivul, care s-a spart ulterior. Copilul a declarat că nu vrea să-l mai vadă niciodată pe Ronaldo.

„Nu niciodată ușor să faci față emoțiilor”

La scurtă vreme de la incident, Ronaldo și-a cerut scuze public într-un mesaj şi l-a invitat pe suporterul păgubit la un meci de acasă al echipei Manchester United.

„Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc frumosul joc. Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş dori să invit acel suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”, a transmis Ronaldo.

Mama copilului a anunțat că băiatul suferă de tulburări din spectrul autist. De asemenea, aceasta acuză că băiatul s-a ales cu o vânătaie.

„A stricat complet ziua și ne-a lăsat un gust amar. Este un idol (Cristiano Ronaldo – n.r.). Da, nu este de la Everton, dar îți place cine îți place, iar Ronaldo este un jucător mare. Pentru fiul meu Ronaldo este o legendă. Copilul meu este un băiat autist și a fost agresat de un jucător de fotbal, așa văd eu lucrurile, ca mamă”, a transmis Sarah Kelly.

„Și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, dar ar fi trebuit să o facă personal. A fost dezamăgitor pentru că Ronaldo a fost unul dintre motivele pentru care a vrut să meargă la un meci al celor de la Manchester United. I-am spus de propunerea lui Ronaldo, iar el mi-a răspuns: ‘Nu, mamă, nu vreau să-l mai văd niciodată!’”, a declarat Sarah Kelly, mama copilului agresat de Ronaldo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - SBU, acțiune în forță la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Arhimandritul Nikita ar fi fost găsit alături de un minor în lenjerie intimă (VIDEO)
23:28 - Incendiu sâmbătă într-un complex comercial din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență
23:13 - Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
22:58 - Argentina a învins Mexicul și a obținut o primă victorie la Cupa Mondială din Qatar! „Pumele” s-au descătușat după golul lui Leo Messi
22:35 - Gheorghe Ialomițianu: Există presiuni și la nivel guvernamental, și la nivelul ministerelor pentru a se merge pe importuri. Se dau comisioane și la importul de cărbune (VIDEO)
22:12 - Elon Musk: Sunt în regulă cu faptul că Trump nu postează. Important este că Twitter a corectat greșeala gravă de a-i suspenda contul
21:47 - FIFA, procedură împotriva Serbiei după meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială. Fotbaliștii sârbi au afișat un steag cu Kosovo făcând parte din țara lor
21:21 - Președinta Katalin Novak, cel mai înalt oficial al Ungariei care vizitează Ucraina după începutul războiului. Ea spune că Budapesta are „150.000 de motive” să sprijine Kievul
20:53 - Rusia, „profundă șocată” de moartea ministrului de externe din Belarus. Serghei Lavrov și Vladimir Makei ar fi urmat să aibă o întâlnire chiar luni
20:38 - Cel puțin o persoană a murit după alunecarea de teren de pe insula italiană Ischia. Oficialii italieni se contrazic pe bilanțul victimelor (FOTO, VIDEO)