Cum S-A RĂZBUNAT un bărbat pe PEDOFILII care i-au molestat FETIŢA DE DOAR PATRU ANI. Mii de oameni îl consideră un EROU

Cum S-A RĂZBUNAT un bărbat pe PEDOFILII care i-au molestat FETIŢA DE DOAR PATRU ANI. Mii de oameni îl consideră un EROU
Foto: A1

Un lituanian care şi-a luat soarta în mâini pentru a îi pedepsi pe cei care i-au violat copilul de doar 4 ani, este considerat un adevărat erou de foarte multă lume.

Este vorba Drasius Kedys, proprietarul unui mic magazin de blănuri, a pierdut custodia fiicei sale în urma divorţului din cauza intervenţiei influentului politician Andrius Usas.

La scurt timp, când fetiţa împlinise 4 ani, aceasta i-a povestit că era molestată chiar de influentul politician, care mai venea însoţit de alţi doi bărbaţi, scrie a1.ro. Acest lucru se producea cu acceptul mamei sale care primea 4.000 de euro lunar pentru a permite astfel de gesturi.

În momentul în care a aflat, Drasius s-a decis să facă totul public. Și-a înregistrat fiica făcând terifiantele declarații, apoi a pornit o campanie întregă, pentru a-i da pe pedofili pe mâna justiției. Acesta nu a considerat ”logic” să-l aresteze pe Jonas Furmanavicius, unul dintre pedofili, judecător în Vilnius, ci i-a atras atenția lui Drasius că a publicat filmulețele respective, pentru care a primit amendă.

După ce a văzut că toate insistenţele sale şi pe lângă justiţie şi prin scrisori adresate parlamentarilor şi televiziunile sunt fără niciun rezultat, Drasius a decis să îşi facă singur dreptate şi a trecut la pedepsirea vinovaţilor.

Pe 5 octombrie 2009, Jonas Furmanavicius a fost găsit mort, alături de Violeta Stankunaite, sora fostei sale logodnice, și ea implicată. Jonas fusese împușcat, de două ori, în organele genitale și o dată în cap. Nu l-a găsit pe Andrius Usas, politicianul, dar a mers la Oficiul Protecției Copilului din Vilnius, una de detonat câteva bombe. În aceeași zi a fost emis un ordin de căutare a lui Kedys, devenit principalul suspect. Drasius s-a făcut nevăzut. A început să primească mesaje de susținere, pe rețelele de socializare, atât din Lituania, cât și din afară. Zeci, sute, mii, zeci de mii. Apoi, pe 20 aprilie 2010, după șase luni de căutare, Drasius a fost găsit mort, lângă barajul ce alimenta cu apă Kaunasul. Oficial, s-a spus că a murit intoxicat cu propria vomă. Prietenii aveau să declare, peste timp, că pe corpul său erau evidente urme de gloanțe.

La înmormântarea sa au participat între 6.000 şi 10.000 de persoane în ciuda încercărilor poliţiei de a îngrădi accesul. Aceştia l-au cinstit ca pe un adevărat erou şi au scandal împotriva sistemului corupt. Usas avea să fie acuzat de molestare sexuală a unui minor.

Era găsit înecat, în iunie 2010. Moartea sa a fost trecută la capitolul ”accidente”.

Urmăriți B1TV.ro și pe