Cum sunt păcăliţi turiştii la tavernele din Grecia. Notă de plată este halucinantă pentru doua halbe de bere în formă de cizmă

Cum sunt păcăliţi turiştii la tavernele din Grecia. Notă de plată este halucinantă pentru doua halbe de bere în formă de cizmă
FOTO: thesun.co.uk

Probleme pentru mai mulți turiști care au ales să-și petreacă vacanța în Grecia. Celebrul bar DK Oyster din Mykonos a ajuns din nou în presa internațională, la mai puțin de o săptămână după ce niște turiști canadieni au fost suprataxați cu aproape 600 de dolari.

De data aceasta, restaurantul a devenit viral pentru că ar fi înșelat un cuplu din SUA.

Turiști înșelați cu o notă de 510 dolari „în cel mai rău loc din Grecia”

„Soțul meu a spus: ’Trebuie să fie o greșeală’”, a declarat pentru Sun avocata din New Jersey, Theodora McCormick, în vârstă de 50 de ani, despre presupusa „experiență ciudată”, care a avut loc luna iunie, în timp ce ea și soțul ei se aflau în vacanță.

Cei doi căutau un taxi să ajungă înapoi la hotel când au văzut un panou în afara DK Oyster care informa că taxiurile ar putea fi chemate din interior. Theodora McCormick a acuzat barul că are un „model de afaceri bizar” de „răpirea turiștilor și de a face oamenii nefericiți”.

„I-am spus soțului meu: ‘Oh, de ce nu chemăm un taxi și luăm o băutură’”, și-a amintit McCormick. „Asta a fost marea mea greșeală”, susține aceasta.

Turiștii au realizat că ceva era suspect în momentul în care au cerut unui chelner un meniu de cocktailuri, iar acesta a preferat să spună cu voce tare o listă de opțiuni de băutură. Cu toate acestea, cei doi au cumpărat două beri, două martini și o duzină de stridii, pe care chelnerul a făcut presiuni să le comande. Una dintre cele mai problematice componente a fost berea, care presupunea două pahare în formă de cizme, pline cu trei halbe de bere, potrivit lui McCormick.

Cuplul nu a putut să înțeleagă suma care apărea pe nota de plată

„A fost Mykonos; știam că va fi ridicol … 250 de euro, la asta ne gândeam. Dar am primit nota și era în jur de 500 de euro sau aproximativ 510 de dolari”, a spus turistul.

„Nu au chelneri de sex feminin”, a exclamat McCormick, care a acceptat să plătească nota în penultima zi petrecută pe insulă.

„I-am spus soțului meu: „Suntem într-o țară străină. Este ridicol, dar este evident un fel de înșelătorie. Vom plăti și vom încerca să ne ocupăm de asta mai târziu”, a declarat Theodora McCormick.

După ce locuitorii din New Jersey s-au întors la hotel și au găsit o mulțime de recenzii negative pe pagina Tripadvisor a DK Oyster, turiștii s-au lămurit: „A fost doar o chestie de moment. Nu plănuiam să mâncăm acolo, dar am văzut semnul taxiului”, a spus ea.

Proprietarul DK i-a numit pe critici „influenceri” care încearcă să opteze pentru o masă gratuită

Avocata și soțul ei nu sunt primii înșelați la DK Oyster. Chiar la începutul lunii august, doi proaspăt căsătoriți, ambii în vârstă de 30 de ani, au povestit că au fost taxați cu 570 de dolari pentru o bere, un Aperol spritz și o duzină de stridii, pe care se presupune că ar fi fost forțați să le comande.

Cu toate acestea, proprietarul DK, Dimitrios Kalamaras, a negat acuzațiile, susținând: „Această persoană care încearcă să devină celebră prin postările de pe Instagram sub numele de Lindsay Breen începe cu o minciună”.

Proprietarul restaurantului a recunoscut numeroasele recenzii proaste de pe Tripadvisor, dar insistă că toate sunt false, scrie greekcitytimes.com.

„În DK Oyster, ne-am făcut publicitate în modurile pe care le considerăm potrivite pentru restaurantul nostru și nu vom ceda în fața influencerilor care au fost atrași de frumoasa insulă Mykonos”, susține proprietarul DK.

În ciuda afirmațiilor sale, DK Oyster a fost recent amendat cu peste 30.000 de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe