Damasc: Trei persoane au fost rănite în urma unui atac cu obuze de mortier

Damasc: Trei persoane au fost rănite în urma unui atac cu obuze de mortier
Mai multe obuze de mortier au fost trase, luni dimineața, asupra centrului Damascului, rănind trei persoane, a anunțat agenția Sana. Un bobuz tras de rebeli, numiți de regimul sirian ”teroriști”, a căzut...

Mai multe obuze de mortier au fost trase, luni dimineața, asupra centrului Damascului, rănind trei persoane, a anunțat agenția Sana.

Un bobuz tras de rebeli, numiți de regimul sirian ”teroriști”, a căzut asupra moscheei Al-Hassan, în cartierul Abu Rumane, în centrul Damascului, unde o peroană a fostr rănită, iar minaretul moscheei, distrus.

O femeie și un copil au fost răniți într-un tir cu obuze asupra cartierului în care se află serviciile vamale, în apropiere de Piața Omeiazilor.

Aceste atacuri vin în urma unor acuzații făcute de opoziție săptămâna trecută când, în jur de 3.500 de oamenei ar fi fost victimele unui atac cu arme chimice.

Ultima oră
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”