Daniela, o tânără mamă din Columbia, a fost numită „cea mai sexy polițistă din lume” în urma unui videoclip postat pe TikTok: „Acum toată lumea, toți șoferii vor să fie amendați de ea”

Daniela, o tânără mamă din Columbia, a fost numită „cea mai sexy polițistă din lume” în urma unui videoclip postat pe TikTok: „Acum toată lumea, toți șoferii vor să fie amendați de ea”
Daniela, o tânără mamă din Columbia, a fost numită „cea mai sexy polițistă din lume” în urma unui videoclip postat pe TikTok: „Acum toată lumea, toți șoferii vor să fie amendați de ea”. Foto: Facebook

O tânără din Columbia a fost supranumită „cea mai sexy polițistă din lume”, după ce un TikToker a postat pe contul lui un filmuleț cu ea în uniformă, mergând pe o stradă din Pereira.

Imaginile postate au fost distribuite într-un număr foarte mare în online, frumoasa agentă devenind rapid o celebritate în orașul ei natal și nu numai.

Daniela, cea mai sexy polițistă din lume

Daniela Gaviria este cea mai frumoasă polițistă din Columbia și chiar din lume. Așa este descrisă în social media tânăra de 28 de ani din Pereira, un oraș aflat la aproape 300 de km distanță de capitala Bogota. Agenta a câștigat numeroși fani, iar conturile ei de socializare au devenit urmărite de o mulțime de oameni din toată lumea, după ce un utilizator TikTok a postat un videoclip cu agenta în uniformă.

Clipul a strâns peste 150.000 de vizualizări într-un timp foarte scurt, iar bruneta și-a văzut urmăritorii pe Instagram crescând de la 2.600 la aproape 300.000. Inclusiv Daniela a distribuit videoclipul original, cu mesajul: „De aici a început totul. Mulțumesc tuturor pentru comentarii”, scrie Observator.

@castabermudez No les parece? Es hermosa… Así me dejó partir!! #Agente #AT #AgenteDeTransito #Transito #Hermosa ♬ Tití Me Preguntó – Bad Bunny

„Acum toată lumea, toți șoferii vor să fie amendați de ea!” / „Datorită acelui videoclip am început să te urmăresc” / „Frate, ăsta e un ÎNGER, jur!” / „Pereira, orașul celor mai frumoase femei”  / „Cea mai frumoasă polițistă din Columbia și din lume!”, sunt doar câteva din miile de mesaje primite de Daniela pe Instagram.

Tânăra se bucură de notorietate

Iar tânăra de 28 de ani se bucură nespus de notorietate și spune că acum este recunoscută tot timpul pe stradă și i se cer fotografii și autografe.

„Rețelele sociale sunt o lume foarte complexă, dar frumoasă în același timp. Acum, în timp ce lucrez, oamenii vin să-mi ceară fotografii. Parcă ar fi văzut videoclipul în fiecare colț al orașului”, a declarat polițista.

Daniela este mămică de doi copii mici, o fetiță și un băiețel.

Urmăriți B1TV.ro și pe