„Dansează în continuare!” – Hillary Clinton, alături de Sanna Marin

Dansează în continuare! - Hillary Clinton, alături de Sanna Marin
Hillary Clinton şi-a arătat susţinerea faţă de premierul Finlandei, Saanna Marin foto: twitter

Hillary Clinton, soția fostului președinte SUA Bill Clinton, şi-a arătat susţinerea faţă de premierul Finlandei, Saanna Marin, postând pe Twitter o imagine din perioada în care era secretar de stat al SUA și obișnuia, ce oricine altcineva,…să danseze.

Gestul nu a trecut neobservat, la rândul său, Sanna Marin a reacţionat la postare adăugând un emoticon cu o inimioară roșie:

“După cum spunea Ann Richards, ‘Ginger Rogers a făcut tot ce a făcut Fred Astaire. Doar că a făcut-o invers şi pe tocuri’. Iată-mă în Cartagena, unde mă aflam pentru o întâlnire în calitate de Secretar de Stat. Dansează în continuare, Sanna Marin”, a scris Hillary Clinton.

Sunt doar o ființă umană” – Sanna Marin

Pentru a-și manifesta solidaritatea și simpatia pentru politicianul finlandez, numeroase femei au postat filmuleţe pe rețelele de socializare, cu hashtag-ul „solidaritate cu Sanna”, în care apar dansând şi petrecând; Sanna Marin,  a fost victima unor defăimări publice după ce a apărut în niște filmulețe dansând la o petrecere privată.

Filmuleţe cu femeile care dansează şi se distrează cu prietenii postate  au apărut după ce premierul s-a confruntat cu critici la adresa comportamentului ei, în urma apariţiei unor înregistrări video în care dansează la o petrecere.

Mai mult, calomniatorii săi au lansat zvonul că Marin ar fi consumat droguri ceea ce a determinat-o pe aceasta să nege afirmațiile cu un test negativ.

Sunt doar o ființă umană” a declarat recent Sanna Marin spunând că nu a făcut altceva decât „să danseze, să cânte, să-şi îmbrăţişeze prietenii şi să bea alcool” ca orice alt om normal. „Sper ca în anul 2022 să fie acceptat ca până şi factorii de decizie pot să danseze, să cânte şi să meargă la petreceri”, a completat aceasta, în vârstă de 36 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră