Se zvonește că Bradley Cooper are o relație cu Huma Abedin, șefă de cabinet pentru Hillary Clinton

Se zvonește că Bradley Cooper are o relație cu Huma Abedin, șefă de cabinet pentru Hillary Clinton

Se zvonește că actorul Bradley Cooper se întâlnește cu Huma Abedin, care a cerut divorțul de politicianul căzut în dizgrație în urma scandalului de sexting – Anthony Weiner, în 2017.

Huma Abedin vine din zona politică, este șefa de cabinet a lui Hillary Clinton

Redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour i-ar fi făcut cunoștință lui Cooper cu Abedin, și de câteva luni, cei doi se întâlnesc pe ascuns, potrivit Page Six, care a dat vestea, citând mai multe surse anonime.

Au participat separat la Met Gala, care este organizată de Wintour din 1995, în luna mai, și chiar au pășit pe covorul roșu la câțiva metri unul de celălalt.

Huma Abedin, în vârstă de 46 de ani, a fost vicepreședintele campaniei electorale a lui Hillary Clinton pentru președinția Statelor Unite în 2016, sursă foto: captură YT

Huma Abedin, în vârstă de 46 de ani, a fost vicepreședintele campaniei electorale a lui Hillary Clinton pentru președinția Statelor Unite în 2016 și lucrează în continuare ca șefă de cabinet a acesteia. Ea este pe cale să finalizeze divorțul de Weiner, 57 de ani, cu care s-a căsătorit în 2010. Ei au un fiu în vârstă de 10 ani, Jordan.

Fostul congresman democrat din New York a fost condamnat în 2017 la 21 de luni de închisoare pentru sexting cu o minoră.

Bradley Cooper vine din zona artistică și are multe filme de succes la activ

Cooper, în vârstă de 47 de ani, s-a întâlnit pentru scurt timp cu actrița Dianna Agron din Glee înainte de Abedin. Actorul și regizorul din A Star Is Born (2018) are o fiică de cinci ani, Lea, cu fosta sa logodnică, modelul Irina Shayk, în vârstă de 36 de ani. Ei s-au despărțit în 2019.

Abedin a scris o carte de memorii de succes, Both/And: A Life In Many Worlds (O viață în mai multe lumi) anul trecut, care a abordat scandalul sexual și modul în care acesta a afectat campania prezidențială din 2016.

Acesta urmează să fie transformat într-un serial de televiziune în care va juca Freida Pinto, cunoscută pentru rolul din filmul de succes Slumdog Millionaire (2008).

Urmăriți B1TV.ro și pe