Dezvăluiri INCENDIARE despre ATACATORUL din Manchester! Cine este tânărul care a stârnit GROAZA în Marea Britanie

Dezvăluiri INCENDIARE despre ATACATORUL din Manchester! Cine este tânărul care a stârnit GROAZA în Marea Britanie
Foto: The Globe and Mail

Salman Abedi este atacatorul din Manchester care a stârnit groaza la un conert al faimoasei cântărețe pop Ariana Grande. Au apărut noi informații conform cărora, Slman ar fi petrecut mai mult timp într-o zonă de conflict, cel mai probabil Siria, înainte ca acesta să se decidă să omoare 22 de oameni într-un atac sinucigaș. Un prieten apropiat al atacatorului a confirmat că Abedi s-a întors dintr-o călătorie pe care a făcut-o în Libia cu doar câteva zile înainte de a provoca tragedia de la Manchester, potrivitdailymail.co.uk.

Mai mult decât atât, autoritățile ar fi aflat că Salman ar fi călătorit din Londra în Manchester cu o zi înainte. Acum oamenii legii presupun că acesta s-ar fi întâlnit cu persoana care i-a dat explozibilul. Individul care a făcut bomba nu a fost capturat încă.

„Este posibil ca atacatorul să nu fi acționat de unul singur. Așadar, serviciile secrete și oamenii legii analizează îndeaproape această variantă pentru a se asigura că au toate informațiile necesare și nu vor întâmpina nicio surpriză” a declarat Ministrul de Interne, Amber Rudd.

Tags: