DIVORȚ-ȘOC în familia REGALĂ, chiar în ziua ANIVERSĂRII. După un sfert de secol, își spun „ADIO”

DIVORȚ-ȘOC în familia REGALĂ, chiar în ziua ANIVERSĂRII. După un sfert de secol, își spun „ADIO”

Mohammed al VI-lea al Marocului şi prinţesa Lalla Salma au decis să divorțeze, informează online ziarul spaniol ABC.

Mariajul pe care toată lumea îl consideră cât se poate de aproape de perfecțiune se termină brusc, exact în ziua în care cuplul regal împlinea 16 ani de căsnicie. Potrivit unor informații apărute în presă, problemele în cuplu există de mai mult timp.

Criza dintre cei doi soţi s-a adâncit în ultimul timp, potrivit unor surse apropiate palatului.

De când regele Mohammed a fost supus unei operaţii pe 26 februarie la Paris pentru o aritmie cardiacă, la clinica Ambroise Pare din Neuilly-sur-Seine, zvonurile privind criza de cuplu au devenit tot mai intense.

Prinţesa Lalla nu l-a însoţit pe rege la Paris. Alături de el au fost cei patru fraţi ai săi şi cei doi copii ai cuplului.

Ştirea intervine chiar în ziua în care cuplul împlinea 16 ani de căsătorie. Deocamdată, Ambasada Marocului nu a confirmat ştirea, dar cu siguranţă va emite în următoarele ore un comunicat oficial, notează ABC.

Mohamed al VI-lea şi Prinţesa Lalla Salma şi-au spus „da” pe 21 martie 2002 la Rabat, într-o ceremonie somptuoasă care a scos în evidenţa modernitatea cuplului, dorind să se distanţeze de vremurile conservatoare ale fostului rege Hassan al II-lea.

Ultima oră