Doi actori ruşi l-au imitat pe Vladimir Putin într-o farsă prin telefon care l-a vizat pe Elton John

Doi actori ruşi l-au imitat pe Vladimir Putin într-o farsă prin telefon care l-a vizat pe Elton John
Foto: independent.co.uk

Doi actori de comedie din Rusia au recunoscut miercuri că i-au făcut o farsă prin telefon cântărețului Elton John, dându-se președintele rus Vladimir Putin, scrie Reuters.

Potrivit site-ului contactmusic.com, președintele rus Vladimir Putin l-ar fi sunat luni pe Elton John, la doar câteva zile după ce artistul britanic a declarat că vrea să vorbească cu acesta despre legislaţia antigay din Rusia.

Kremlinul a negat această discuție la două zile după presupusa convorbire telefonică.(Detalii AICI și AICI)

Vladimir Krasnov şi Alexei Stoliarov, celebri în Rusia pentru farsele îndrăzneţe pe care le fac adeseori unor vedete şi politicieni, spun că i-au telefonat cântăreţului britanic la o zi după ce artistul a declarat într-un interviu pentru BBC că îşi doreşte să îl întâlnească pe preşedintele Vladimir Putin, pentru a discuta cu acesta despre drepturile comunităţii gay din Rusia.

„Da, noi am fost”, a spus Krasnov.

„Eu am fost «Vladimir Putin»”, a spus acesta.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)