Doi bărbați care au dispărut în timpul războiului din Vietnam au supraviețuit timp de 40 de ani în junglă: La trei ani după ce au fost găsiți, ei încearcă încă să se adapteze civilizației (VIDEO)

Doi bărbați care au dispărut în timpul războiului din Vietnam au supraviețuit timp de 40 de ani în junglă: La trei ani după ce au fost găsiți, ei încearcă încă să se adapteze civilizației (VIDEO)

Doi bărbați din Vietnam, tată și fiu, au supraviețiut în mod miraculos în junglă, timp de 40 de ani, temându-se să se apropie de așezările umane deoarece credeau că războiul din țara lor încă nu s-a încheiat, informează RT.com.

Cei doi și-au pierdut rudele în războiul din Vietnam, în timpul unui bombardament asupra satului în care locuiau. Ei au fost găsiți în junglă în 2013, în timp ce căutau lemne de foc. Atunci tatăl, pe nume Ho Van Thanh, avea 82 de ani, iar fiul său, Ho Van Lang, 41. Bărbații au trăit timp de patru decenii ca niște pustnici, într-o zonă din districtul Tay Tra, din regiunea vietnameză Quang Ngai. În tot acest timp cei doi s-au hrănit cu fructeși porumb, au purtat haine făcute din frunze şi au locuit într-o colibă construită într-un copac.

Inițial, ei au refuzat să plece din zonă, crezând că războiul nu s-a terminat, dar s-au lăsat convinși să părăsească jungla pentru că aveau nevoie de îngrijiri medicale.

Începând din 2013, cei doi au trăit într-un sat, unde au încercat să se adapteze condițiilor din civilizație. Cei doi nu folosesc nici acum electricitatea, nu sunt interesați să afle informații din exterior.

Anul trecut, povestea lor a intrat în atenția lui Alvaro Cerezo, director al unei companii turistice care oferă excursii în regiuni nelocuite ale Asiei. El a reușit să vorbească cu Ho Van Lang și chiar să meargă împreună cu el în junglă pentru ca acesta să-i vorbească despre felul în care a reușit să supraviețuiască alături de tatăl lui.

Doi bărbați care au dispărut în timpul războiului din Vietnam au supraviețuit timp de 40 de ani în junglă: La trei ani după ce au fost găsiți, ei încearcă încă să se adapteze civilizației

#DIRECT_ONE_cck0os#