ȘOC în lumea filmului! Marele actor S-A STINS din viață. Din păcate, Arnold Schwartzenegger…

ȘOC în lumea filmului! Marele actor S-A STINS din viață. Din păcate, Arnold Schwartzenegger...
foto: Instagram

Este doliu în lumea filmului, după ce marele actorFranco Columbu, bun prieten al lui Schwartzenegger, s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. Șocant este faptul că vedeta a murit înecată. Acesta a plecat să se plimbe pe mare, dar în urma unui accident a căzut în mare și nu s-a mai putut salva.Tragedia a avut loc chiar în localitatea sa natală, Sardinia,spynews.ro.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Franco Columbu şi Arnold Schwartzeneggerau fost prieteni foarte buni, jucând împreună în celebrul film Terminator. Pe lângă actorie, Franco Columbu a iubit foarte mult şi sportul. Acesta a practicat boxul în tinereţe, iar mai apoi s-a îndreptat spre bodybuilding.El a câştigat şi premii, iar la una dintre competiţii i-a fost rival chiar bunului său prieten,Arnold Schwartzenegger.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

După ce a apărut vestea că actorul a murit,Arnold Schwartzeneggera transmis un mesaj extrem de emoţionant pe reţelele sociale.

„Franco, de când ne-am întâlnit la Munchen, mi-ai devenit partener în tot ce am făcut. Ne-am sprijinit reciproc, am concurat unul în faţa celuilalt şi am râs de orice situaţie. Când m-am mutat în America, eram singur. I-am cerut lui Joe Weider să te aducă să te antrenezi cu mine, pentru că nu puteam să mă descurc aşa cum trebuie fără cel mai bunprieten. Aş fi putut prospera fără bani, fără părinţi, dar nu fără tine. Sunt devastat, dar şi foarte recunoscător pentru cei 54 de ani de prietenie şi de bucurii pe care i-am trăit împreună. Am crescut, am învăţat şi ne-am iubit. Viaţa mea a fost mai colorată şi mai plină datorită ţie. Îmi va fi dor de tine. Dar ştiu că o parte din tine trăieşte în Debbie, în Maria şi în milioane de oameni pe care i-ai inspirat. Voi avea grijă de Maria şi de Debbie, aşa că te poţi odihni liniştit. Te iubesc, Franco, ai fost cel mai bun prieten al meu”, a scrisArnold Schwartzenegger pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe