Donald Trump a votat anticipat. Actualul președinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

Donald Trump a votat anticipat. Actualul președinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida
FOTO: Hepta.ro

Sâmbătă, 24 octombrie, președintele american Donald Trump a votat anticipat, într-o secție din West Palm Beach, Florida. Șeful statului a ales cu 10 zile înainte de data alegerilor prezidențiale de peste ocean, informează AFP, scrie Agerpres.

Donald Trump și-a exercitat sarcina de cetățean cu 10 zile înainte de alegerile prezidențiale din State, într-o bibliotecă din Florida. Peste 55 de milioane de cetățeni americani au ales să voteze în avans, teama de COVID-19 și criza sanitară au fost printre motivele pentru care cetățenii au decis să procedeze astfel.

„Este un vot extrem de sigur, cu mult mai sigur decât atunci când vă trimiteţi buletinul de vot prin poştă”, a declarat miliardarul republican, care afirmă mereu, fără a aduce probe, că există riscul unor fraude masive legate de votul prin corespondenţă. Totul este perfect, în manieră foarte strictă, cu respectarea regulilor”, a adăugat el, explicând că a votat pentru „un tip pe nume Trump”, scrie sursa citată mai sus.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)