Donald Trump susține că Mark Zuckerberg venea la Casa Albă să îl lingușească: Venea la masă cu soția

Donald Trump susține că Mark Zuckerberg venea la Casa Albă să îl lingușească: Venea la masă cu soția
Foto: Hepta.ro

Fostul președinte american este din ce în ce mai revoltat pe rețelele sociale, după ce conturile de Facebook și Twitter i-au fost restricționat. Donald Trump susține că însuși Mark Zuckerberg obișnuia să vină la Casa Albă și să îl lingușească.

Trump a declarat pentru Fox News că CEO-ul Facebook îl vizita și îl lingușea în vremea în care a condus SUA, iar în prezent atitudinea sa față de el și de alți republicani i se pare nejustificată.

Fostul președinte republican susține că CEO-ul Facebook venea, alături de soția sa, și lua masa cu el chiar la Casa Albă, iar în acele momente simțea că l-ar avea aproape.

Donald Trump susține că Zuckerberg venea la Casa Albă să îl lingușească

Într-un interviu recent, acordat Fox News, fostul președinte s-a declarat din ce în ce mai revoltat împotriva rețelelor sociale, pe care a ajuns să le considere „plictisitoare” și mai ales „conduse de niște bolnavi”.

Obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe în fund, iar eu ziceam: Oh, e bine. Îl am pe şeful Facebook venind cu încântătoarea sa soţie. Veneau şi luau masa cu mine la Casa Albă. Şi acum vedeţi ce-mi fac mie şi republicanilor şi este un fel de nebunie. Dar în acest mod lucrează lumea”, a declarat Donal Trump, referindu-se la faptul că el și mai mulți republicani au fost blocați pe Facebook.

Fostul șef al SUA susține că va continua acțiunea în instanță împotriva Facebook.

„Dăm în judecată Twitter, Facebook, Google. Îi dăm în judecată pe toţi, un proces colectiv. Pe oricine vrea să se alăture îl rog să ni se alăture”, a mai afirmat Dondal Trump, în timpul interviului, potrivit Business Insider.

Trump nu a uitat nici de conflictul cu Twitter, rețea la creșterea căreia susține că a contribuit

Fostul președinte nu a uitat nici de faptul că a fost restricționat pe Twitter. Trump susține că și-a făcut cont în urmă cu 12 ani, iar proiectul era unul fără succes.

Milionarul a precizat că mai multe persoane i-ar fi spus că el a contribuit enorm la creșterea platformei, prin postările sale pe care mai mulți internauși doreau să le vadă.

Ultima oră
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres