Dragostea în vremea pandemiei. Sunt căsătoriți de 60 de ani, dar în pandemie au fost separați. Reuniune emoționantă după 7 luni (VIDEO)

Dragostea în vremea pandemiei. Sunt căsătoriți de 60 de ani, dar în pandemie au fost separați. Reuniune emoționantă după 7 luni (VIDEO)
FOTO: Facebook: Rosecastle at Delaney Creek

Pandemia de COIVD-19 a pus întreaga lume într-o pauză, însă dragostea a scăpat de efectele nefericite ale noului coronavirus. Povestea unui cuplu din SUA demonstrează că nimic nu poate opri iubirea, mai ales când doi oameni au petrecut peste 60 de ani împreună.

Joseph și Eve Loreth au 80 de ani și de mai bine de șase decenii se pot numi soț și soție. Joseph a fost spitalizat la începutul anului, pentru o interveție chirurgicală ce presupunea amputarea unui picior, iar ulterior a fost nevoit să petreacă câteva săptămâni bune, pentru recuperare.

În tot acest timp, din cauza pandemiei și a măsurilor sanitare soției lui i-a fost imposibil să îl viteze la spital. Astfel, cuplul a stat separat vreme de 7 luni, scrie CBS News.

Cei doi trăiesc împreună la un azil de bătrâni din Florida. Bărbatul și-a îngrijit soția până în luna martie, aceasta la rândul său suferind de demență. În martie însă, Joseph a fost nevoit să părăsească centrul și să efectueze o intervenție chirurgicală. După amputarea piciorului, bărbatul a petrecut 7 luni la recuperare.

Eve nu l-a uitat niciun minut pe soțul ei plecat, iar cei doi au vorbit la telefon zilnic. Pentru că regulile sanitare nu permiteau acest lucru, cei doi nu s-au putut vedea față în față timp de 7 luni. Deși Joseph a venit să își vadă jumătatea la fereastră, emoțiile nu au fost aceleași ca în momentul în care s-au strâns în brațe pentru prima dată după 7 luni.