Ducesa de Cambridge și Prințul William ar avea planuri de adopție, însă Familia Regală nu pare încântată de idee

Ducesa de Cambridge și Prințul William ar avea planuri de adopție, însă Familia Regală nu pare încântată de idee
Foto: businessinsider.com

Ducesa de Cambridge ar fi decis să adopte un copil din Africa. Deși ar fi reușit să-și convingă soțul de a avea un nou membru în familie, Familia Regală nu este deloc încântată de această idee, relatează Celebs Rumors.

Kate ar fi luat această inițiativă, după o discuție purtată cu Angelina Jolie și Brad Pitt, cei care au adoptat trei copii.

„Kate avea lacrimi în ochi în momentul în care Angie i-a vorbit despre situația dificilă a copiilor abandonați în zonele de război. Iar când a auzit despre orfelinatele pline de copii speriați și singuri, a decis să facă ceva în această privință”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de zonuri. Kate s-ar mai fi gândit la această posibilitate și în trecut, însă de data aceasta planurile par a fi serioase. Potrivit revistei Globe cei doi ar fi vizitat orfelinatele din Angola, iar în scurt timp vot începe procedurile necesare adopției.

Deși prințul William a fost reticent la idee, ducesa ar fi reușit să-l convingă. Membri Familiei Regale sunt însă de altă părere. Nici când prințesa Daiana ar fi vrut să adopte un copil, regina nu a fost de acord.