După ce a recuperat un Ferrari de 750.000 de dolari un agent FBI a distrus mașina în doar câteva minute

După ce a recuperat un Ferrari de 750.000 de dolari un agent FBI a distrus mașina în doar câteva minute

Proprietarul unui Ferrari în valoare 750.000 de dolari a fost bucuros să audă că mașina sa, care fusese furată în 2003 de un bărbat din Pennsylvania, a fost găsită de FBI. Însă, satisfacția americanului nu a durat mult, întrucât agentul FBI care a descoperit autovehiculul a pierdut controlul volanului și a lovit bolidul într-un gard viu.

Potrivit Daily Mail, acum proprietarul a dat în judecată Departamentul american de Justiție, după ce agenții au refuzat să plătească despăgubiri de 750.000 de dolari pentru daunele provocate.

Foto: dailymail.co.uk

În mai 2009 agentul FBI Fred Kingston trebuia să mute Ferrari-ul dintr-un garaj în altul și s-a gândit să-l invite și pe avocatul J.Hamilton Thompson la o „mică plimbare”.

„Câteva secunde mai târziu am plecat, iar în momentul în care am luată o curbă roțile din spate au început să derapeze. Agentul a încercat să preia controlul volanului, însă mașina a alunecat în continuare, până când s-a izbit într-un copac mic și în niște tufișuri”, a declarat Thompson, citat de sursa precizată.

Deși avocatul a scăpat nevătămat, agentul FBI Kingston a avut nevoie de câteva copci la cap.

Firma de asigurări Motors Insurance a anunțat că va da în judecată FBI-ul pentru a afla mai multe informații legate de accidentul în care au fost implicați cei doi membri ai departamentului.

Foto: dailymail.co.uk