Economisește pentru casa ta: Se poate obține primă de la stat doar pentru economisire? (VIDEO)

Economisește pentru casa ta: Se poate obține primă de la stat doar pentru economisire? (VIDEO)
Foto: B1 TV

Statul oferă primă clienților care vor doar să economisească, fără a apela și la partea de creditare.

Această primă este oferită tuturor cetățenilor români cu domiciului stabil în România. Banii economisiți, dobânzile și prima din partea statului pot fi utilizate în orice scop. Clienții pot depune lunar, trimestrial sau anual sumele pe care au agreat inițial să le depună.

Astfel, componenta de creditare nu este obligatorie, ea fiind un avantaj oferit de bancă clienților.

Dacă la sfârșitul perioadei de economisire vreți să retrageți retragi banii economisiți pe o perioadă mai lungă de 60 luni, aceștia pot fi folosiți în orice scop. Însă, dacă s-a economisit pentru o perioadă mai scurtă de 60 luni, cleintul trebuie să demonstreze că au fost utilizați în domeniul locativ. 

Află mai multe informații din materialul de mai jos.

Economisește pentru casa ta: Se poate obține primă de la stat doar pentru economisire?

Tags:
Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat