Egipt: Fii fostului preşedinte Hosni Mubarak, plasaţi în detenţie pentru 15 zile

Egipt: Fii fostului preşedinte Hosni Mubarak, plasaţi în detenţie pentru 15 zile
Fii fostului şef de stat egiptean Hosni Mubarak, Alaa şi Gamal, au fost plasaţi în detenţie în urma unei anchete privind folosirea violenţei faţă de manifestanţii din timpul revoltelor din ianuarie şi...

Fii fostului şef de stat egiptean Hosni Mubarak, Alaa şi Gamal, au fost plasaţi în detenţie în urma unei anchete privind folosirea violenţei faţă de manifestanţii din timpul revoltelor din ianuarie şi februarie, informează BBC.

Potrivit procurorului general Abdel Meguid Mahmoud, Alaa şi Gamal au fost plasaţi în detenţie pentru 15 zile.

Fii lui Hosni Mubarak sunt acuzaţi că au incitat la deschidrea focului asupra manifestanţilor în timpul revoltei populare din perioada 25 ianuari-11 februarie. Aproape 800 de oameni au murit în timpul revoltei.

În urmă cu o zi, Hosni Mubarak a fost internat în spitalul internaţional din staţiunea balneară Sharm el-Sheikh, în Sinai, unde s-a retras după demisia din 11 februarie.

Ultima oră
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)
20:05 - CNAIR anunță restricții de circulație în aproape toată țara, din cauza caniculei
20:03 - Schimbări la procedura adopției copiilor, adoptate de Guvern. Birocratizarea excesivă va fi eliminată
20:01 - Un turist ceh dat dispărut a fost căutat pe munte de salvamontiști. Bărbatul a fost găsit în gara din Braşov
19:45 - George Simion (AUR): Sunt ONG-uri care încearcă să le spună copiilor cât de normal e să îți alegi singur sexul. Se încearcă introducerea acestui gen de propagandă și pe cale oficială (VIDEO)
19:24 - Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom România de către Orange, cu anumite concesii
19:15 - Raed Arafat: De exemplu, ca să nu se închidă, la creșterea incidenței accesul în restaurante la interior ar putea fi permis doar persoanelor vaccinate. Nu cred că vorbim de discriminare (VIDEO)
19:08 - Enterocolita, boala care strică vacanța turiștilor pe litoral. Mâncarea şi apa din mare, principalele surse de infectare