El este CĂSĂPITORUL momentului! Omora doar bărbaţi şi îi îngropa printre florile din curte. Amănunte TERIFIANTE…

El este CĂSĂPITORUL momentului! Omora doar bărbaţi şi îi îngropa printre florile din curte. Amănunte TERIFIANTE...

Unul dintre cei mai terifianţi criminali ai momentului a pledat vinovat în faţa judecătorilor şi este puţin probabil să mai iasă din puşcărie. Este vorba de un grădinar din Toronto, acuzat de uciderea a opt bărbați homosexuali, dispăruți între 2010 și 2017, relatează BBC.

Bruce McArthur, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat în 2018, după ce doi bărbați au murit, iar ulterior, alţi șase au fost daţi dispăruţi.

Polițiștii au rămas șocați atunci când au descoperit mai multe rămășițe din corpurile victimelor în ghivecele de plante, pe proprietăți unde el lucra ca grădinar, iar alte cadavre au fost găsite într-o râpă din apropiere.

Procurorul cazului a dezvăluit căMcArthurși-a fotografiat victimele înainte să le îngroape, ba chiar, de la unii a păstrat și câteva bijuterii. De asemenea, autoritățile au declarat că în camera bărbatului au găsit seringi, mănuși chirurgicale, o frânghie și un cordon negru, pe care le-a folosit atunci când i-a ucis pe cei opt bărbați. Se pare că, unele dintre victime au fost ucise în timpul unui atac sexual sau în timp ce erau sechestrate.

Majoritatea bărbaților ucisi proveneau sau aveau legături cu cartierul Gay Village din Toronto. Mulți dintre ei erau imigranți din Asia de Sud sau din Orientul Mijlociu.

Din cauza gravității faptelor sale, Bruce McArthur nu va putea cere eliberarea din penitenciar până la vârsta de 91 de ani. Autoritățile trebuie să decidă acum dacă vinovatul va primi o condamnare pe viață sau dacă va executa simultan pedepsele primite pentru cele opt crime.

Ultima oră
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!
11:54 - Cătălin Drulă: Sistemul feroviar e subfinanțat cronic de 30 de ani. Trebuie să-l scoatem din groapa în care a fost aruncat / În maxim două luni vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri electrice de ultimă generație (VIDEO)
11:53 - Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”
11:50 - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor: Cine va mai face rabat de la normele de siguranță în transportul feroviar va suporta consecințele (VIDEO)
11:33 - Ministrul Eduard Novak se pregătește de Jocurile Paralimpice. Când revine pe pistă
11:20 - Bătaie între maimuțe, pe o șosea din Thailanda. Animalele nu mai primesc mâncare din cauza restricțiilor (VIDEO)
11:19 - Tratament experimental împotriva COVID-19. Comisia Europeană a semnat un contract privind achiziția de sotrovimab
10:54 - Vreme extremă în România: ANM a emis un cod portocaliu de caniculă în 8 județe și în Capitală. 25 de județe, vizate de un cod galben