Elevii italieni au început școala în genunchi

Elevii italieni au început școala în genunchi
foto:pixabay

Elevii italieni au început anul şcolar “în genunchi” după ce,cele trei milioane de bănci comandate special pentru a respecta măsurile de protecţieîntârzie să apară.

Şocant este faptul că profesorul însuşi a venit cu ideea ca elevii să-şi facă lecţiile stând în genunchi, potrivit Wowbiz.ro.

Presa italiană scrie căprofesorul le-a făcut poză copiilor şi le-a trimis-o părinţilor pe un grup de Whatsapp, fiind foarte mândru de capacitatea elevilor săi de a se acomoda la noile condiţii de învăţare. Văzând pozele părinţii nu au rămaşi indiferenţi la situaţia prin care trec copiii lor şi s-au revoltat.

Scandalul a luat amploare foarte mare şi toată presa italiană a vuit cu titluri precum: „Fără bănci, şcoala începe pe genunchi”(Il Messaggero), „Copiii în genunchi, bolnavii acasă”(Il Giornale).

Tags:
Ultima oră
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3