Elon Musk, cu armele pe noptieră. Fotografia cu care și-a șocat urmăritorii pe Twitter (FOTO)

Elon Musk, cu armele pe noptieră. Fotografia cu care și-a șocat urmăritorii pe Twitter (FOTO)

Elon Musk a postat pe Twitter o fotografie cu două arme la primele ore ale dimineții de luni și a subtitrat imaginea: „Noptiera mea”.

De când și-a finalizat acordul pentru achiziționarea Twitter la sfârșitul lunii octombrie, miliardarul în vârstă de 51 de ani, a câștigat laudele conservatorilor și a atras furia figurilor liberale, în timp ce a susținut o serie de schimbări și și-a reiterat poziția privind prioritizarea a ceea ce el descrie drept „libertatea de exprimare”. ”

Cu tweet-urile sale care continuă să atragă niveluri ridicate de implicare, Musk a împărtășit celor aproape 120 de milioane de urmăritori ai săi o fotografie care arăta un pistol așezat pe noptieră, în timp ce o armă de foc de epocă stătea într-o cutie deschisă.

Pistoalele stăteau sub o lampă de pe noptieră, alături de patru cutii deschise de Diet Coke fără cofeină și ceea ce părea a fi o sticlă de apă deschisă.

Subtitrând imaginea, CEO-ul Tesla și SpaceX a scris: „Noptiera mea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene