Emmanuel Macron, atacat cu ouă la un eveniment. Reacția președintelui Franței (VIDEO)

Emmanuel Macron, atacat cu ouă la un eveniment. Reacția președintelui Franței (VIDEO)
Emmanuel Macron, atacat cu un nou, 2021

Ieșirile publice ale lui Emmanuel Macron au devenit o mare provocare pentru președintele francez. Din ce în ce mai înjurat și huiduit la majoritatea aparițiilor sale, oficialul de la Paris a fost victima unor noi ostilități. Luni, la un eveniment al hotelierilor, găzduit la Lyon, un cetățean a aruncat în Macron cu un ou.

Oul nu s-a spart de Macron, iar cetățeanul iritat de prezența președintelui Franței la eveniment a fost evacuat. Imagini de la fața locului au fost deja postate în online.

Președintele Franței a fost rapid flancat de forțele de ordine și a apucat să ofere și el o replică.

„Dacă are să-mi spună ceva, să vină!”, a declarat Macron, la Lyon.

Emmanuel Macron, obișnuit cu reacțiile agresive ale cetățenilor

În luna iunie, Emmanuel Macron a fost pălmuit de către un bărbat din mulțime. Individul a fost condamnat la 18 luni de închisoare, dintre care 4 cu executare și 14 cu suspendare.

În 2017 a mai fost atacat cu ouă Emmanuel Macron, tot în cadrul unui eveniment. Atunci, un ou i-a fost spart de cap președintelui Franței.

De ostilități exprimate prin mijloace mai puțin comune nu a scăpat nici predecesorul său, Francois Hollande. Fostul președinte al Franței a fost acoperit cu făină în perioada campaniei electorale.