Vladimir Putin a bătut palma cu Recep Erdogan. Mesaj ferm pentru Joe Biden: „Așa ceva nu poate fi tolerat”

Vladimir Putin a bătut palma cu Recep Erdogan. Mesaj ferm pentru Joe Biden: „Așa ceva nu poate fi tolerat
foto: Hepta.ro

Președintele Turciei, Recep Erdogan, se apropie și mai tare de Vladimir Putin, liderul Rusiei. Oficialul de la Ankara îl susține pe omologul său, în duelul declarațiilor cu președintele Joe Biden.

În cursul zilei de vineri, 19 martie, Erdogan a sărit în apărarea partenerului său, Vladimir Putin, informează Arab News.

„Afirmațiile domnului Biden despre domnul Putin nu se potrivesc pentru un președinte de stat și faptul că un președinte face astfel de remarci față de un președinte al unei țări precum Rusia, este într-adevăr inacceptabil, ceva ce nu poate fi tolerat”, a declarat Erdogan reporterilor din Istanbul.

Vladimir Putin, apreciat de către Recep Erdogan pentru replica adresată lui Joe Biden

De asemenea, Recep Erdogan a comentat și reacția lui Vladimir Putin, care i-a urat „sănătate” lui Biden, după ce democratul american l-a etichetat drept „criminal” pe liderul de la Kremlin.

„În opinia mea, domnul Putin a făcut ceea ce a fost necesar pentru a oferi un foarte inteligent și elegant răspuns”, a declarat Erdogan.

Ultima oră
22:02 - Marcel Ciolacu: La Sectorul 1 a fost fraudă, așteptăm decizia magistraților. În timpul acesta se strâng semnăturile, bucureștenii să se implice dacă sunt cu adevărat nemulțumiți că îi mușcă șobolanii pe stradă
21:53 - Tragedie la Marea Neagră: Un tânăr s-a înecat în zona plajei Endless Beach
21:30 - Marcel Ciolacu: Ai voie să faci concerte cu 75.000 de oameni și congrese cu mii de oameni în sală, dar să vii să protestezi împotriva „guvernului său” n-ai voie mai mult de 500. O să propun un „congres” PSD la Cotroceni
21:27 - SUA: Universitățile din Florida solicită studenților să se vaccineze împotriva COVID-19
21:16 - DSP Iași a sesizat autorităţile cu privire la zeci de cazuri de adeverinţe false de vaccinare
20:59 - Incident tragic în Ucraina: Un avion s-a prăbușit peste o casă și au murit patru persoane (VIDEO)
20:55 - Israelul aprobă vaccinarea împotriva COVID-19 la copiii vulnerabili cu vârsta între 5 și 12 ani
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)