Eroare 403: Rușii nu mai au acces la OnlyFans

Eroare 403: Rușii nu mai au acces la OnlyFans
Foto: pixabay.

Platforma OnlyFans nu mai poate fi accesată în Rusia, conform raportărilor din canalele Telegram și mass-media locală. Astfel, amatorii de poze nude nu vor putea să acceseze paginile preferate.

Vești triste pentru amatorii platformei OnlyFans

OnlyFans nu mai poate fi accesat în Rusia, raportează Meduza. Site-ul afișează eroarea 403, indicând că a fost blocat.

După conflictul din Ucraina, OnlyFans a întrerupt plățile către creatorii din Rusia și Belarus și a interzis acestora să se aboneze sau să acceseze conținut plătit.

OnlyFans este o platformă de abonament pentru conținut pentru adulți care a devenit extrem de populară în ultimii ani. Fondată în 2016, cu sediul la Londra, OnlyFans are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați și mai mult de un milion de bloggeri.

În ciuda acestor probleme, OnlyFans continuă să fie una dintre platformele de top pentru adulți din lume și oferă oportunități pentru creatori de conținut să câștige bani din munca lor.

În timp ce OnlyFans poate fi considerat un site controversat, acesta rămâne un aspect important al industriei conținutului pentru adulți.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)