Eroina din Manchester: O bunică a salvat și a avut grijă de peste 50 de copii în timpul atentatului terorist de la finalul concertului Arianei Grande (VIDEO)

Eroina din Manchester: O bunică a salvat și a avut grijă de peste 50 de copii în timpul atentatului terorist de la finalul concertului Arianei Grande (VIDEO)
Foto: Daily Mirror

Paula Robinson este numele unei femei de 48 de ani din Marea Britanie care a s-a dovedit a fi o adevărată eroină în timpul atentatului terorist de la Manchester Arena de luni seară de la finalul concertului Arianei Grande.

Femeia și-a riscat viața în timpul atentantului și în loc să se pună la loc sigur a ales să rămână în mijlocul evenimentelor și să salveze cât mai mulți copii cu putință. Peste 50 de copii au scăpat din tragicul eveniment datorită intervenției acesteia.

Femeia i-a scos pe aceștia din interiorul arenei și i-a dus la un hotel din apropiere pentru a fi la loc sigur. Mai mult, Paula Robinson a avut grijă de aceștia până au putut fi găsiți părinții acestora, încercând să îi liniștească și anunțând pe rețele sociale date despre aceștia pentru a putea fi găsiți, scrie Digi24.

"Am făcut ce oricine altcineva în locul meu ar fi făcut. M-am gândit la copiii mei și m-am gândit la ce mi-aș fi dorit pentru ei: cineva să aibă grijă de ei, dacă eu nu aș fi fost acolo să fac asta. Toată lumea are Facebook și m-am gândit să fac public numărul meu de telefon pentru a ajuta. Am copii și nepoți. Mi se face rău când mă gândesc la micuții pierduți", a afirmat Paula Robinson.

Cu toate că a făcut un gest incredibil și datorită ei zeci de copii au trecut cu bine prin atentatul terorist, Paula Robinson a spus presei britanice că nu se consideră a fi un erou.

22 de persoane au murit și alte 59 au fost rănite ca urmare a atentatului terorist comis de un atacator sinucigaș la arena din Manchester.

Eroina din Manchester: O bunică a salvat și a avut grijă de peste 50 de copii în timpul atentatului terorist de la finalul concertului Arianei Grande

#DIRECT_ONE_ipb4af#