Eugen Tomac: Este mult mai grav să ne temem de virusul care poate bântui democrația decât de pandemie (VIDEO)

Eugen Tomac: Este mult mai grav să ne temem de virusul care poate bântui democrația decât de pandemie (VIDEO)

Președintele PMP Eugen Tomac s-a prezentat la vot cu puțin timp înainte de ora 9. Acesta i-a îndemnat pe cetățenii români să iasă la vot, menționând că ”este mult mai grav să ne temem de virusul care poate bântui democrația decât de pandemie”.

”Îi invit pe cetățenii români să vină la vot. Este mult mai grav să lipsim de la acest exercițiu democratic și cred că este mult mai grav să ne temem de virusul care poate bântui democrația decât de pandemie. Am votat astăzi pentru experiență, pentru competență, pentru mai multă transparență. Cred că, chiar dacă trecem printr-o perioadă mai grea, trebuie să dăm dovadă de implicare și să venim să votăm din convingere”, a spus Eugen Tomac.

El a mai adăugat că își doreșre ca democrația românească să nu mai sufere.

”Mi-aș dori foarte mult ca democrația românească să nu mai sufere (…) și este absolut esențial să înțelegem că fiecare din noi are propria conștiință, are propriile convingeri. Am votat pentru oameni politici care au idealuri”, a afirmat Tomac.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)