Exercițiile militare internaționale Sea Breeze 2018 AU ÎNCEPUT! Ce țări vor participa

Exercițiile militare internaționale Sea Breeze 2018 AU ÎNCEPUT! Ce țări vor participa

Exercițiile militare intrenaționale Sea Breeze 2018, la care participă și România, și care au loc încă din 1997, au început luni la Odesa.

Acestea vor avea loc până în 21 iulie în regiunile Odesa și Mykolaiv din Ucraina, precum și în partea de nord-vest a Mării Negre, potrivit bucpress.eu.

Astfel, pe lângă România, la exerciții mai participă Turcia, pușcașii marini din Moldova și Georgia, forțele speciale și scafandrii din Marea Britanie și Canada. Pentru acest scop a sosit recent la Odesa distrugătorul USS Porter DDG78 și nava amiral a marinei americane USS Mount Whitney, care va fi, de asemenea, implicat în exerciții.

Statul major internațional va fi amplasat pe nava USS Mount Whitney, care se va afla în largul mării.

Ultima oră
17:48 - Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul
17:48 - Echinocțiul de toamnă 2021. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să fie foarte atente când iau decizii
17:48 - Începe Festivalului Strada de C`Arte în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice. Lista evenimentelor anunțate de BCU
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”
17:01 - Legea asistenței sociale s-ar putea schimba. Ce trebuie să știe românii care primesc ajutor de la stat
16:57 - Florin Cîțu: Cred că azi dăm hotărârea CNSU privind închiderea activităților economice de la ora 18 în localitățile cu incidențe între 4 și 6 la mie (VIDEO)