Explozie lângă casa premierului Israelului, Benjamin Netanyahu

Explozie lângă casa premierului Israelului, Benjamin Netanyahu
Foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

O explozie puternică s-a produs, luni, lângă una dintre casele deținute de premierul Israelului, Benjamin Netanyahu.

Bubuitura s-a auzit în curtea vecină, în zona Hadar din Caesarea, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul Ynetnews.com, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit surselor citate, explozia s-a produs în timpul unei lucrări la un radiator, iar în urma acesteia două persoane, amgajați ai unei firme, au fost grav rănite. De asemenea, proprietara casei a suferit răni ușoare.

Anchetatorii au deschis un dosare pentru a afla cauzele producerii accidentului.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani