Familie devastată chiar în ziua nunții! O mireasă a murit, după ce un incendiu i-a cuprins casa, cu câteva ore înainte de a se căsători

Familie devastată chiar în ziua nunții! O mireasă a murit, după ce un incendiu i-a cuprins casa, cu câteva ore înainte de a se căsători
Sursa foto: Pixabay

O mireasă a avut parte de un sfârșit tragic chiar în ziua nunții sale. A murit după ce un incendiu violent i-a cuprins casa, cu câteva ore înainte de a se căsători.

Paige Ruddy, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unei hemoragii cerebrale cauzate de inhalarea de fum, în Reedsburg, Wisconsin.

Ruddy trebuia să aibă o mică ceremonie cu logodnicul ei, Logan Mitchell-Carter

„Era doar un om prețios. Nu era nimic la ea care să nu-ți poată plăcea”, a spus mătușa lui Ruddy, Holly, pentru NBC 15

Prietena de școală a lui Paige, Lily Markgraf, a spus că fata avea „o inimă mare grijulie”.

„Era acolo pentru oricine avea nevoie, chiar dacă nu-i plăcea persoana respectivă. Dacă aveau nevoie de ajutorul ei, ea ar fi acolo să-i ajute. O să-mi fie dor de ea pentru tot restul vieții mele”, a mai spus ea, potrivit Mirror.

„Există destule calități bune la Paige pentru a umple o cameră. De când era mică, Paige era plină de viață, gata să ajute pe oricine cu orice și o bucurie absolută de a fi în preajmă. Era bună, distractivă și conform familiei ei, avea multă îndrăzneală.

Paige a lucrat mereu din greu la tot ce a făcut. Toate lucrurile normale pe care le face un copil, dar și lucruri suplimentare pentru a-și ajuta bunicii, părinții, frații și prietenii.

Totul, de la a ajuta bunica cu gips-carton până la a-și ajuta părinții cu munca de zi cu zi, ca frate cel mai mare din trei copii”, se spune despre fata care trebuia să fie mireasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:53 - Vacanța de coșmar în Dubai pentru doi turiști: „Mă simt ca un prizonier”
13:49 - Cum explică ministrul Finanțelor faptul că Guvernul nu a dat curs revendicărilor profesorilor: „Situația economică a României nu este una extraordinar de bună” / Unde a dispărut creșterea economică anunțată de premierul Ciucă
13:46 - Protest al polițiștilor la reprezentanța Comisiei Europene. Lider sindical: Am fost tratați cum tratează Europa România, cu spatele / În toate țările NATO există pensii militare / Vom bloca sistemul (VIDEO)
13:24 - Risc de viituri pentru 14 bazine hidrografice, până vineri seară. A fost instituit Cod galben
13:24 - Mașină lovită de un tren de pasageri în județul Hunedoara
13:22 - Klaus Iohannis a semnat un decret prin care oferă indemnizații și sporuri. Care sunt românii care beneficiază de acești bani
13:20 - Românii fug de litoralul românesc. Prețurile de la noi i-au speriat: „22 lei o porție de cartofi?! Ferească”
13:08 - Un militar din Timișoara amenință că se aruncă de la etaj / Polițiștii poartă negocieri de câteva ore
13:06 - Ligia Deca: Am discutat cu sindicatele despre memorandum, reprezintă satisfacerea solicitării de a avea un act normativ publicat în MO. Ministerul Educației continuă dialogul pe liniile trasate de premier (VIDEO)
12:54 - Ministrul Educației anunță prelungirea perioadei pentru încheierea situației școlare la clasa a 8-a și a 12-a și înscrierile pentru BAC și evaluarea națională până la 13 iunie (VIDEO)