Familie devastată chiar în ziua nunții! O mireasă a murit, după ce un incendiu i-a cuprins casa, cu câteva ore înainte de a se căsători

Familie devastată chiar în ziua nunții! O mireasă a murit, după ce un incendiu i-a cuprins casa, cu câteva ore înainte de a se căsători
Sursa foto: Pixabay

O mireasă a avut parte de un sfârșit tragic chiar în ziua nunții sale. A murit după ce un incendiu violent i-a cuprins casa, cu câteva ore înainte de a se căsători.

Paige Ruddy, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unei hemoragii cerebrale cauzate de inhalarea de fum, în Reedsburg, Wisconsin.

Ruddy trebuia să aibă o mică ceremonie cu logodnicul ei, Logan Mitchell-Carter

„Era doar un om prețios. Nu era nimic la ea care să nu-ți poată plăcea”, a spus mătușa lui Ruddy, Holly, pentru NBC 15

Prietena de școală a lui Paige, Lily Markgraf, a spus că fata avea „o inimă mare grijulie”.

„Era acolo pentru oricine avea nevoie, chiar dacă nu-i plăcea persoana respectivă. Dacă aveau nevoie de ajutorul ei, ea ar fi acolo să-i ajute. O să-mi fie dor de ea pentru tot restul vieții mele”, a mai spus ea, potrivit Mirror.

„Există destule calități bune la Paige pentru a umple o cameră. De când era mică, Paige era plină de viață, gata să ajute pe oricine cu orice și o bucurie absolută de a fi în preajmă. Era bună, distractivă și conform familiei ei, avea multă îndrăzneală.

Paige a lucrat mereu din greu la tot ce a făcut. Toate lucrurile normale pe care le face un copil, dar și lucruri suplimentare pentru a-și ajuta bunicii, părinții, frații și prietenii.

Totul, de la a ajuta bunica cu gips-carton până la a-și ajuta părinții cu munca de zi cu zi, ca frate cel mai mare din trei copii”, se spune despre fata care trebuia să fie mireasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe