FBI a dezvăluit imagini șocante din timpul atacului de la baza militară din Washington (VIDEO)

FBI a dezvăluit imagini șocante din timpul atacului de la baza militară din Washington (VIDEO)
FBI a publicat magini șocante cu atacatorul de la baza militară din Washington care îşi vânează victimele pe coridoarele clădirii. Din imaginile publicate la 10 zile, anchetatorii federali au concluzionat că...

FBI a publicat magini șocante cu atacatorul de la baza militară din Washington care îşi vânează victimele pe coridoarele clădirii.

Din imaginile publicate la 10 zile, anchetatorii federali au concluzionat că bărbatul care a împuşcat mortal 12 oameni era bolnav psihic.

Atacatorul este surprins cum intră pe uşa principală a sediului central al Forţelor Navale americane din Washington.

Camerele de supravghere au surprins momentul în care criminalul scotoceşte fiecare etaj şi birou, în căutarea victimelor.

„Sunt indicii care arată că Alexis era pregătit să moară în timpul atacului şi că a acceptat moartea drept o consecinţă inevitabilă a acţiunilor sale. Nu există nicio indicaţie că Alexis avea în vizor anumite persoane”, a declarat reprezentantul  Biroului Federal de Investigaţii, Valerie Parlave.

Biroul Federal de Investigaţii a dezvăluit, inclusiv, fotografii cu arma ucigaşului, o puşcă Remington, pe care erau încrustate cuvintele: „Gata cu suferinţa”.

Atacul armat s-a produs pe 16 septembrie. În cele 90 de minute de teroare au fost împuşcate mortal 13 persoane, inclusiv suspectul.

FBI a publicat imagini din timpul atacului de la Washington

Embed: