India: O femeie a supraviețuit MIRACULOS după ce a fost atacată de un tigru

India: O femeie a supraviețuit MIRACULOS după ce a fost atacată de un tigru
Foto: Descopera

O femeie din India, în vârstă de 23 de ani, a supraviețuit miraculous după ce s-a luptat cu un tigru pentru a-și salva capra.

Aceasta și-a auzit animalul urlând, apoi a fugit din casă pentru a vedea ce se întâmplă. Ea a luat un băț, a lovit tigrul, care apoi a atacat-o.

Mama ei, care a fost și ea rănită, a reușit să-și salveze fiica după ce a târât-o înapoi în interiorul casei, potrivit Știrileprotv.ro.

Cele două au suferit răni minore și nu au avut nevoie de spitalizare, însă capra nu a reușit să fie salvată.

Tags:
Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% dintre decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori