Fenomen ce nu trebuie ratat! Un asteroid va trece foarte aproape de Pământ

Fenomen ce nu trebuie ratat! Un asteroid va trece foarte aproape de Pământ
foto:pixabay

În seara zilei de marți, NASA a anunţat că un asteroid „2020 PT4” cu o lungime de aproximativ 36 de metriva trece foarte aproape de Pământ.

Potrivit DailyStar, corpul ceresc se va afla la o distanţă de aproximativ doua miliarde de kilometri depărtare faţă de planetă.

Asteroidul o să prindă o viteză de aproape 13 kilometri pe secundă, putând să parcurgă distanţa dintre Marea Britanie şi SUA de opt ori într-o secundă.

Dacă ar întâlni Pământul, impactul ar avea consecinţe asemănătoare celor din 2013, atunci când un meteorit cu o lungime de 20 de metri a explodat deasupra Rusiei și a rănit peste 1.000 de persoane.

Din fericire, apropierea acestuia de Pământ va fi una inofensivă.

Tags:
Ultima oră
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții
17:04 - Ionel Dancă, filmat când le arăta mai multor liberali cum să voteze (VIDEO)
16:51 - Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o pădure din Bistrița-Năsăud. Ea fusese dată dispărută sâmbătă seară
16:32 - Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
16:04 - Ludovic Orban: Președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, luni dimineață. Există riscul major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei Deputaților