Fetiţă de opt ani injectată cu Botox de mama ei, luată în grijă de asistenţii sociali

Fetiţă de opt ani injectată cu Botox de mama ei, luată în grijă de asistenţii sociali
O mamă englezoaică ce a recunoscut la o televiziune americană că i-a administrat fiicei sale de opt ani injecţii cu Botox, a avut de suferit, întrucât fetiţa i-a fost luată din grijă de asistenţii sociali,...

O mamă englezoaică ce a recunoscut la o televiziune americană că i-a administrat fiicei sale de opt ani injecţii cu Botox, a avut de suferit, întrucât fetiţa i-a fost luată din grijă de asistenţii sociali, relatează Daily Mail.

Britney Campbell a fost luată din grija mamei sale, Kerry, după ce apariţia televizată despre tratamentele de frumuseţe a revoltat întreaga populaţie americană, care a trimis sute de plângeri emisiunii Good Morning America, ai cărei producători au arătat imagini cu fetiţa de opt ani în timp ce primeşte injecţii antiriduri.

Kerry Campbell, originară din Birmingham, dar care în prezent locuieşte în San Francisco, a spus că a apelat la injecţiile cu botox, pentru ca fiica ei să aibă mai multe şanse la concursurile de frumuseţe pentru copii.

Fiica ei se plângea că injecţiile îi provoacă dureri la nivelul feţei, dar mama ei a susţinut că nu vroia niciun rid pe faţa copilei.

Direcţia pentru Protecţia Copilului locală au luat-o pe fetiţă din grija mamei la sfârşitul săptămânii trecute.

“Este destul de neobişnuit ca o mamă să-şi injecteze fetiţa de opt ani cu Botox, iar acest lucru necesită cu certitudine o investigaţie amănunţită”, a spus purtătorul de cuvânt al departamentului de servicii sociale din San Franciso, Trent Rohrer.

Kerry Campbell, care lucrează cu jumătate de normă la un salon de înfrumuseţare, a susţinut că a primit ideea cu Botoxul din partea mai multor mame, ale căror fetiţe concurează la concursuri de frumuseţe.

“Atunci când Britney ia parte la concursuri, părinţii vorbesc întotdeauna despre “ajutoarele” acordate fetelor pentru a le mări buzele sau pentru a pierde un rid. Toată lumea o face. Noi nu face nimic ilegal şi nu vreau ca fiica mea să fie singura care să nu beneficieze de puţin ajutor”, a declarat mama de 34 de ani, care spune că a cumpărat Botox-ul de pe internet, cu 150 de lire pentru o doză de 3 ml.

Mai mult, pe lângă tratamentul antiriduri, femeia o şi epila cu ceară pe picioare pe fetiţă, pentru a preveni creşterea părului.

“Ceea ce fac eu pentru Britney acum o va ajuta să devină un star. Ştiu că într-o zi ea va fi model, actriţă sau cântăreaţă, iar aceste tratamente îi vor asigura un look tânăr şi fresh pentru mai mult timp. Mai multe mame ar trebuit să facă asta pentru fetele lor. Îmi doresc să fi avut şi eu aceleaşi avantaje când am fost mică”, a adăugat femeia.

Tatăl fetiţei, care era mult mai în vârstă decât mama acesteia, a murit acum patru ani.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)